Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ζητείται...τέταρτος...για....!!!!



                                            Εύθυμα και σοβαρά.... εν μέσω Τυφώνος...

Διαβάζω την πάρα κάτω είδηση και ...σχολιάζω....γιατί την βρίσκω ενδιαφέρουσα....
Έχουμε 3 χαρισματικούς ανθρώπους οι οποίοι αντιτίθενται στο μνημόνιο....
Ο Αντώνης ...ο Μίκης....και ο Πόντιος ο Θεσσαλονικιός ..ο Μάκης....
Ο κάθε ένας από αυτούς από διαφορετική θέση αλλά και άποψη...το μόνο κοινό σημείο που τους χαρακτηρίζει και ταυτίζεται με τα συναισθήματα του Λαού είναι το Ελληνικό φιλότιμο, και η ανυποχώρητη επιμονή τους.
Σκέπτομαι λοιπόν...να δέσω για λίγο την ψαρόβαρκα μου...να πάρω το δημοσιογραφικό μαγνητοφωνάκι μου και να τους προσκαλέσω στην ψαροταβέρνα της κυρα Μαριώς, για μια φιλική συνάντηση και πρόταση υπόδειξης λύσεων και ..υπεράσπισης των Ελληνικών θέσεων...για τους επαχθείς όρους χορήγησης του Δανείου σε μία πανευρωπαϊκή προσπάθεια διάσωσης από την χρεωκοπία της Ελλάδος.

Αφού λοιπόν συστηθούμε και τσουγκρίσουμε τις τσικουδιές μας εν μέσω τυρού και αχλαδιού....να μπω στο ΄θέμα φανταζόμενος κάπως έτσι τον διάλογο....!!!
-Κύριε ...Μάκη...με ιατρικούς όρους πως θα χαρακτηρίζατε σήμερα την Ελλάδα?
-Βαρειά αναπνευστική Πνευμονοπάθεια...μη αναστρέψιμη....για να καταλάβετε το μέγεθος της κρισιμότητος αρκεί να σας αναφέρω.. ότι εχουν γίνει τέσσερα ιατρικα συμβούλια .. Πανευρωπαικά και άλλα τόσα Υπεράκτια ....τι Μέρκελ τι Σροιμπε τι Μπαρόζο ...μέχρι και ο Πλανητάρχης ο Ομπάμα ικέτευσε....και εκλιπαρούσε...
-Σώστε την Ελλάδα... με κάθε τρόπο...ρίξτε τις καλύτερες δυναμωτικές χρηματοπιστωτικές ενέσεις
- Εσείς κύριε Μάκη τι πρόταση κομίζετε ώστε να συμβάλλετε μετά των παρισταμένων ... ?
- Αμεση περικοπή τόκων ,επανατοκίων, και κάθε αναστολή καταβολής χρεών με ότι αυτό συνεπάγεται....
- Μα το έχετε ξανακάνει αυτό και κατηγορηθήκατε ως Νομάρχης.....με καθαίρεση....
-Θα το ξανακάνω ...με όποιο κόστος...Κύριε...καταλάβετε το επιτέλους ...δεν ζητάς την τιμωρία από κάποιο που Χαροπαλεύει....εγώ πρωτίστως είμαι Κοινωνικός Λειτουργός...και χαίρω εκτίμησης στους ψηφοφόρους της Βόρειας Ελλάδος
-Μάλιστα...εσείς κ Μίκη..??
-Συμφωνώ απολύτως και προσθέτω ...ότι με τέτοια εκτίμηση δεν ζητάς την ώρα αυτή ...τα"Ασημικά του"...για αυτό και μόνο θα υψώσω τους τόνους και την "Μαγκούρα"...είναι ανάλγητο ...και ανήθικο...το κατάλαβες φίλε Μπαρμπα Γιάννη...?
- Απόλυτα...σεις Κύριε Αντώνη..?
-Είναι πολιτικός εκβιασμός Πρωτοφανής με ασυμβίβαστους συνομιλητές που δεν παίζουν ούτε στη σκακιέρα της φιλελεύθερης οικονομικής πρακτικής...δεν καταλαβαίνουν ούτε τις κλασικές προτεινόμενες λύσεις ...ανάνηψης....γιαυτό θα ξαναπάω με τους υπόλοιπους δύο...να υψώσω τούς τόνους.
Καταλαβαίνω...αν χρειαστεί τέταρτος είμαι και εγώ εδώ...μαζί με άλλους χίλιους εκατόν δώδεκα...τι λέω...δέκα ... εκατομμύρια ...Ελληνες.........ας δούμε το θέμα.....γιατί αυτοί οι δύο


παρακάτω περί άλλων .... τυρβάζουν....τέτοιες ώρες...!!!

Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά θα συναντηθεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, την Τρίτη 14 Ιουνίου, στη 1 μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κ Ψωμιάδη. Ο κ. Σαμαράς θα δεχτεί στο γραφείο του τον κ. Ψωμιάδη προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφαση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Θύμιου Σώκου, ο οποίος τον έθεσε σε προσωρινή αργία, από τα καθήκοντα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την καταδίκη του, σε φυλάκιση ενός χρόνου, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος.  Ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης θεωρεί ότι διώκεται πολιτικά και θα ζητήσει τη στήριξη του προέδρου της ΝΔ. Ο κ. Ψωμιάδης έκανε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζήτησε να ακυρωθεί η απόφαση του κ. Σώκου, για την οποία υποστηρίζει ότι είναι αντισυνταγματική και δεν μπορεί να τεθεί σε αργία, διότι το αδίκημα το διέπραξε όταν ήταν νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επιμέλεια: Βιβή Παπαστεφάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου