Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

αφυπνιστείτε...και γρηγορείτε..


Αλήθειες....με περιεκτικότητα και  ανάγκη να τεθεί  ένα..." τέλος.."
Ήλθε η ώρα  να σταματήσει η εξαθλίωση και ο ευτελισμός της  τέχνης...από τους επιτήδειους...εντεταλμένους....αχυράνθρωπους...Νεκροθάφτες της Παραδοσιακής μουσικής μας, του Θεάματος,  και του λόγου.... 
 Ελληνόπουλα ...σας αξίζει ένα καλύτερο αύριο αφυπνιστείτε...και γρηγορείτε...!

                                                                          Μπαρμπα Γιάννης

Video: Ο Βασίλης Λέκκας ξεσπαθώνει εναντίον των 'κωλοκάναλων'«Δεν θα αναζητήσουν ποτέ την ποιότητα και τον πολιτισμό, αρκούνται στην σαχλαμάρα". 

«Οφείλαμε να μην έχουμε φύγει από την αυθεντική μουσική,» δηλώνει ο Βασίλης Λέκκας σε συνέντευξη του στο «Αχελώος tv», σημειώνοντας ότι όταν «κατά καιρούς ο κόσμος έβγαινε στους δρόμους και τραγουδούσε Ρίτσο, Ελύτη, Σεφέρη, την ίδια ώρα τα ραδιόφωνα εκ του πονηρού δεν έπαιζαν τίποτα». «Αφαιρούν την αξία του πολιτισμού γιατί αυτό τους βολεύει" σημειώνει, κατηγορώντας τα «κωλοκάναλα» που «αρκούνται στη σαχλαμάρα». «Ό,τι σαχλαμάρα διαγωνιστικό και διαφημιστικό reality show γίνεται στα κανάλια, πάνε και το προτείνουν ως πρόταση τέχνης, στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ που υπάρχουν μουσικές Ακαδημίες και σχολές δεν έκανε ένα κωλοκάναλο ένα αφιέρωμα», λέει ο Βασίλης Λέκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου