Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Να μάλαμα....Εργοδότης...να μιλήσει με την......Τρόϊκα...

          και ...όμως ....Κυρία μου.....ακόμη και στην Κρίση....υπάρχουν.....ως ..αντίδοτο....


ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ 15 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ
01/02/2012 |
Ξάφνιασε ευχάριστα το προσωπικό του ένας εργοδότης από τη Μελβούρνη. Μοίρασε με τη μορφή μπόνους στους εργαζόμενους 15 εκατομμύρια δολάρια για να τους ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι 1800 εργαζόμενοι στην εταιρεία λεωφορείων Grenda όταν, μαζί με την εβδομαδιαία πληρωμή τους, έλαβαν και ένα δώρο που κυμαινόταν από 8.500 έως 30.000 δολάρια ο καθένας τους, ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας.


Η εταιρία Grenda πουλήθηκε πρόσφατα έναντι σημαντικού ποσού και ο Κέν Γκρέντα, κύριος μέτοχος, θέλησε με την χειρονομία του αυτή να πει «ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους υπαλλήλους της, που έφτιαξαν την εταιρεία».
«Μια επιχείρηση είναι πετυχημένη όταν οι εργαζόμενοι της είναι ευχαριστημένοι. Εμείς πετύχαμε, επειδή είχαμε αφοσιωμένους υπαλλήλους», είπε ο κ. Γκρέντα. Όσο για τους υπαλλήλους πολλοί έκλαψαν από συγκίνηση για το «δώρο” και λένε πως «ο κ. Γκρέντα ήταν πάντα ο καλύτερος εργοδότης». Η εταιρεία ξεκίνησε το 1945 με τέσσερα πούλμαν και σήμερα έχει πάνω από 1300 σε όλη την Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου