Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

η Αθλιότητα του big Brother...πρέπει να σταματήσει...διεθνώς.


Η υπόθεση έχει αφήσει άφωνη μια ολόκληρη χώρα. Παίκτης του Big Brother στη Βραζιλία κατηγορείται ότι βίασε συμπαίκτριά του, ενώ ήταν μεθυσμένη!

Όλα έγιναν μέσα στο σπίτι όπου συμβιώνουν οι παίκτες του παιχνιδιού. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οι παίκτες έκαναν πάρτι και το αλκοόλ έρρεε... άφθονο! 
Η Amin και ο Echaniz στο σπίτι του Big Brother
Η Amin και ο Echaniz στο σπίτι του Big Brother
Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι τηλεθεατές είδαν σοκαρισμένοι τον 31 ετών Daniel Echaniz να ρίχνεται στην 23χρονη φοιτήτρια Monique Amin, ενώ εκείνη ήταν λιπόθυμη από το ποτό. 

Οι κάμερες του παιχνιδιού «έπιασαν» τον Echaniz να ξαπλώνει στο κρεβάτι της συμπαίκτριάς του, την ώρα που εκείνη κοιμόταν και λίγο μετά φαίνεται να κάνει σεξ μαζί της. Στο βίντεο, καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης, η κοπέλα φαίνεται αναίσθητη και δεν κινείται


Η 23χρονη φοιτήτρια
Η 23χρονη φοιτήτρια
Το επόμενο πρωί, όταν η Amin ρωτήθηκε για το συμβάν, φάνηκε να γνωρίζει πολύ λίγα, γράφει η Daily Mail. 

Η παραγωγή κάλεσε την αστυνομία και η Amin κατέθετε για τρεις ώρες, πριν οι την πάρουν για να της γίνουν εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι. Επίσης, πήραν τα εσώρουχα και των δυο παικτών, καθώς και τα σεντόνια.

Η αστυνομία ζήτησε από την παραγωγή του παιχνιδιού είτε να διώξει τον Echaniz από το παιχνίδι είτε να Σταματήσει την προβολή του. Φυσικά, επέλεξαν το πρώτο...
Το 31χρονο μοντέλο απειλείται με ποινή φυλάκισης έως 8 χρόνια αν βρεθεί ένοχος
Το 31χρονο μοντέλο απειλείται με ποινή φυλάκισης έως 8 χρόνια αν βρεθεί ένοχος
Το Big Brother είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη Βραζιλία. Κατά μέσο όρο, το παρακολουθούν 8 εκατομμύρια  τηλεθεατές 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου